Flyttstädning Norrort

RING OSS - 08-420 023 35

Byggstädning

Vi erbjuder bygg- och flyttstädning i Norrort

Vi erbjuder även byggstädning i Norrort. Då kommer vi och städar på er byggarbetsplats så att ni lättare kan hålla ordning. Alla som någon gång har arbetat som hantverkare på en byggarbertsplats vet att efter ett tag blir det sladdar, kablar, skruvar och avfall från bygget som blir liggande här och där i en enda röra. Då är vår byggstädning bra för att återfå ordningen på nytt.

Antingen kommer vi ut mellan era arbetspass och städar, och då kommer vi på kvällen när arbetet är slut för dagen och byggstädar. Eller så kanske ni vill ha byggstädning när ni är klara, och då kommer vi och ser till så att ni kan lämna en byggarbetsplasten på ett sådant sätt att ni kan lämna den med gott samvete.

Hur önskar ni er byggstädning?

Vi anpassar vår byggstädning efter era behov! Ni säger till oss hur ni önskar er er byggstädning, så anpassar vi våra byggstädningstjänster efter det. Behöver ni bara att vi gör rent på området, eller vill ni ha en byggstädning som tar bort allt byggavfall, sorterar och återvinner och som rengör ytor? Vi anpassar byggstädningen efter det.

Ta kontakt med oss när ni önskar er en byggstädning. Vi städar efter era behov!

Tano bygg AB


Snapphanevägen 1
177 34 Järfälla

08-420 023 35

[javascript protected email address]

559204-1429


Flyttstädning

Hemstädning

Byggställning


logo-image

Om Oss

Vi är snickare och städare som kan garantera högsta kvalitet, gott resultat till bästa priset!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Tano bygg AB

Org nr: 559204-1429
Snapphanevägen 1
177 34 Järfälla
Tel: 08-420 023 35

Hitta hit