Flyttstädning Norrort

RING OSS - 08-420 023 35

Flyttstädning

Vi erbjuder flyttstädning i Norrort

Vår flyttfirma finns i Norrort och har stor vana av flyttstädning i Norrort. Vi vet hur vi gör det på bästa och mest effektiva sätt. Vi flyttstädar åt både företag och privatpersoner som behöver flytta från en adress till en annan. Ska ni flytta till en annan stad eller ort i Sverige? Inga problem! Anlitar ni oss ser vi till att avlasta er gällande flyttstädning vid er flytt.

Kontakta oss så snart som ni behöver en flyttstädning i Norrort!

Flyttstädning i Norrort

Vi erbjuder noggrann och effektiv flyttstädning i Norrort! Att flyttstäda är något som ofta kommer som ett stort måste, ovanpå alla andra måsten när ni ska flytta. Att flytta, packa alla saker är i sig ett stort projekt att flytta. Att då också städa noggrant, på ett sätt som en hyresvärd, bostadsägare eller den som ansvarar för bostaden ska godkänna flyttstädningen kan vara nog så jobbigt. Varför inte överlåta hela flyttstädningen till oss? 

Anlitar ni oss för flyttstädningen kan ni i stället fokusera på annat, som är roligare. Det finns inget mer bekvämt än att låta oss utföra flyttstädningen åt er. Då behöver ni bara lämna över nyckeln till oss, så tar vi hand om städningen. På så sätt slipper ni oroa er över flyttstädningen i Norrort. Då kan ni fokusera på hur ni ska möblera det nya hemmet eller installera er på ert nya kontor eller arbetsplats.

Så kan ni anlita vår städfirma

Först är det bäst att ni tar kontakt och får en kostnadsfri offert av oss.

  • När vi städar bostaden som ni ska flytta ur, städar vi så grundligt det bara går. 
  • Av oss får ni nöjd-kund-garanti.
  • Vi rengör allt mellan golv och tak.
  • Vi har arbetat med flyttstädning i Norrort i många år och har erfarenhet av hur vi ska städa en bostad, kontor eller en byggarbetsplats. 
  • Sänk kostnaderna för flyttstädning i Norrort med RUT-avdrag. Är ni privatperson kan ni sänka arbetskostnaderna med som mest 30%.

Tano bygg AB


Snapphanevägen 1
177 34 Järfälla

08-420 023 35

[javascript protected email address]

559204-1429


Flyttstädning

Hemstädning

Byggställning


logo-image

Om Oss

Vi är snickare och städare som kan garantera högsta kvalitet, gott resultat till bästa priset!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Tano bygg AB

Org nr: 559204-1429
Snapphanevägen 1
177 34 Järfälla
Tel: 08-420 023 35

Hitta hit